Gedreven door techniek

Morskate Aandrijvingen bestaat ruim 50 jaar en heeft zich ontwikkeld tot een specialist in de aandrijftechniek. Ons streven is om het gebruik van machineonderdelen en componenten duurzamer te maken. Met de ontwikkeling van slimme technologieën zoals de Beegle leveren we hier onze bijdrage aan.


Nauwkeurige machinemonitoring

De software van De Beegle kent zijn oorsprong in de Formule 1 en wordt ook toegepast in de luchtvaart. Vanaf 2008 is het product door Morskate Aandrijvingen BV verder ontwikkeld tot de huidige vorm van de Beegle.

Met onze praktijkervaring in de aandrijftechniek zijn we in staat de Beegle steeds verder te ontwikkelen. De ontwikkeling van een monitoringsysteem past uitstekend in onze filosofie. Wij helpen klanten altijd bij het maken van de voor hen meest effectieve keuze. Eenvoudige monitoring met de Beegle helpt daarbij. 

Meer weten over Morskate Aandrijvingen BV? Bekijk onze website.

Wij leveren techniek op maat

De oplossingen die wij bieden bestaan zelden uit alleen een product. Daarin maken wij het verschil.

  • Onze Sales Engineers hebben uitstekende productkennis 
  • Wij leggen focus op het aanbieden van een totaalpakket
  • Wij hebben ruime ervaring in diverse branches 

Zo leveren we service, kwaliteit en klantspecifieke maatbewerkingen. Van aandrijving tot controle systeem.Bekijk ook onze referenties

The Wash carwash Technische uitdaging: plotselinge stilstand en uitval van kritische machine onderdelen voorkomen
Lees verder
Rioolwaterzuivering Technische uitdaging: voorkomen van vastlopen van de wateropvoerschroef voor de rioolwaterzuivering
Lees verder
Cement verwerking Technische uitdaging: voorkomen van vroegtijdige vervanging van lagers in de cement-vermaalinstallatie.
Lees verder