Wil jij een Beegle?

De prijs voor een Beegle begint bij € 1.750 euro. Kies je voor de Beegle, dan doe je eenmalig een investering in de hard- en software. Bij de aanschaf wordt ook een onderhoudsovereenkomst gesloten voor de periode na het eerste jaar.


Vanaf € 1.750 heb jij een Beegle

Aan de hand van een inventarisatie bepalen we samen wat we willen meten. Daarmee stellen we de interventiewaarden en alarmwaarden in. Dit zal, afhankelijk van de specifieke situatie, ongeveer een dag in beslag nemen.

Vanzelfsprekend verstoren we de bedrijfsprocessen zo min mogelijk. Ook waarborgen we dat alle gemeten data draadloos wordt doorgezet via My Beegle. Je kan er dus direct mee aan de slag.

Vraag een demo aan

Wij laten je graag zien welke voordelen monitoring met de Beegle oplevert. We kunnen bijvoorbeeld een demonstratie van ons product geven.  Wat wil je zien? 

  • machineonderdelen monitoren

  • een gehele machine monitoren

  • een proces monitoren

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Neem contact op, dan bekijken we samen wat in jouw situatie past. Bekijk ook onze referenties

The Wash carwash Technische uitdaging: plotselinge stilstand en uitval van kritische machine onderdelen voorkomen
Lees verder
Rioolwaterzuivering Technische uitdaging: voorkomen van vastlopen van de wateropvoerschroef voor de rioolwaterzuivering
Lees verder
Cement verwerking Technische uitdaging: voorkomen van vroegtijdige vervanging van lagers in de cement-vermaalinstallatie.
Lees verder