Morskate: de logische bedenker van de Beegle

Het monitoringsysteem de Beegle is het resultaat van jarenlange ontwikkeling. Sinds 2008 is het product door Morskate steeds verder geperfectioneerd. Daarnaast hebben wij bij onze klanten ruimschootse ervaring opgedaan met het gebruik van de Beegle.


De ontwikkeling door Morskate van de Beegle past uitstekend in onze filosofie waarbij centraal staat dat wij klanten altijd  helpen bij het maken van de voor hen meest effectieve keuze, van aandrijving tot controle systeem. 

Morskate Aandrijvingen bestaat ruim 50 jaar en heeft zich ontwikkeld tot een toonaangevende, internationale onderneming op het gebied van aandrijftechniek en transporttechniek. Wij werken nauw samen met onze fabrikanten en we helpen jou de juiste keuze te maken. Exclusieve afspraken met deze fabrikanten maken ons productaanbod uiterst interessant. Persoonlijk advies en hoge kwaliteit staan daarbij centraal.

Door de ervaring en  uitstekende productkennis van onze Sales Engineers gaat onze service veel verder dan alleen het leveren van een product. Een  belangrijke focus wordt gelegd op het aanbieden van een totaalpakket en  het uitvoeren van klant specifieke maatbewerkingen. De ontwikkeling door Morskate van de Beegle past uitstekend in deze filosofie waarbij centraal staat dat wij klanten altijd  helpen bij het maken van de voor hen meest effectieve keuze, van aandrijving tot controle systeem