De Beegle voorkomt ongewenste stilstand van machines in de verpakkingsindustrie

Machines in de verpakkingsindustrie hebben te maken met extreem hoge snelheden en de precieze positionering van een product. De aandrijving is vaak beperkt door ruimtegebrek maar moet wel snelheid en precisie leveren. Afwijkingen verstoren het inpakproces.


De Beegle als oplossing

Door het vuile water en de aard van de machines is er een groot risico op het vastlopen van onderdelen. Het water wordt opgepompt door middel van schroefvijzels en wanneer er bijvoorbeeld smeermiddel uit het lager loopt is de kans groot dat het lager en de schroefvijzel vastlopen. 

In deze constructies bevindt de niet aangedreven zijde zich onder water. Dit zorgt ervoor dat het lastig te monitoren is. De Beegle biedt dan de oplossing.

24/7 inzicht

Met de Beegle heb je 24/7 inzicht in het gedrag van de verpakkingsmachine.

  • Als je wilt weten wanneer een onderdeel het begeeft zodat je op tijd kan ingrijpen
  • Wanneer er niet steeds een monteur bij een machine aanwezig kan zijn. 
  • Om precies te kunnen zien, horen en voelen wat er een machine gebeurd.
 


Zo werkt de Beegle

Via sensoren in een machine meet je bijvoorbeeld geluid, trillingen of temperatuur. Bij een afwijking van een vooraf ingestelde alarmwaarde krijgt de monteur direct een melding op zijn smartphone. Er is nog geen stilstand of sprake van defecte onderdelen, maar je weet wel dat er iets aan de hand is.

De Beegle geeft je controle en inzicht. Met behulp van de Beegle kom je achter de oorzaak van technisch falen. Uiteindelijk kun je stilstand voorkomen.

 

Meer controle over jouw machines

De Beegle is een eenvoudig monitoringsysteem die je veelzijdig kan inzetten. Hieronder vind je meer informatie over de werking van de Beegle en technische specificaties. 

  • Bekijk hier de technische specificaties van de Beegle
  • Wat is MyBeegle
  • Over de producent 
  • Demo aanvragen


Bekijk ook onze referenties

The Wash carwash Technische uitdaging: plotselinge stilstand en uitval van kritische machine onderdelen voorkomen
Lees verder
Rioolwaterzuivering Technische uitdaging: voorkomen van vastlopen van de wateropvoerschroef voor de rioolwaterzuivering
Lees verder
Cement verwerking Technische uitdaging: voorkomen van vroegtijdige vervanging van lagers in de cement-vermaalinstallatie.
Lees verder